VLOW® Yoga

Film VLOW® Yoga oefeningen voor een betere doorstroming van het borstgebied + Handout

Ontvang de link naar het filmpje met 10 VLOW® Yoga oefeningen en een Handout met meer uitleg en informatie over de oefeningen. De 10 VLOW® Yoga oefeningen zijn speciaal door Stichting VLOW uitgekozen om de gezondheid en doorstroming in het borstgebied te helpen verbeteren. Veel vrouwen ervaren regelmatig veel spanning in het borstgebied.

Door de VLOW® Yoga regelmatig te beoefenen kan je elke dag opnieuw de spanning die je ervaart beetje bij beetje ontladen. Het regelmatig uitvoeren van de VLOW® Yoga oefeningen ondersteunt de vitaliteit van het borstweefsel.
Met de aankoop van de VLOW® Yoga oefeningen steun je het goede doel.  Een deel van de opbrengst (20%) gaat naar Stichting YvYa - bewust van borstkanker. Voor vrouwen, door vrouwen. 

Na je betaling krijg je een mail*) met daarin de link naar de film met de VLOW® Yoga oefeningen en een pdf met de Handout. 
*) Voeg daarom bij je bestelling je emailadres toe zodat we je de 
VLOW® Yoga oefeningen + Handout kunnen mailen.

€ 18,95

  • Beschikbaar

VLOW® Yoga workshop met intensieve begeleiding door Andra van der Loos - yogadocent

Samen met een groepje van minimaal 8 vrouwen (die je zelf bij elkaar brengt) kan je een 2 uur durende workshop volgen voor het optimaal leren uitvoeren van de VLOW® Yoga oefeningen, met intensieve begeleiding van VLOW® Yoga docent Andra van der Loos.
Wil je deze workshop bij jou in de buurt organiseren, neem dan contact met ons op.
Het bedrag is per persoon en exclusief reiskosten naar de gewenste locatie.

€ 29,50

  • Beschikbaar