Als je je wilt aanmelden voor de opleiding VLOW® borstweefselbehandelaar, vraag dan eerst de actuele informatie bij ons aan. Dat kan door een email te sturen naar het secretariaat via: info@lifestream.earth

Inschrijvingen voor de opleiding hebben plaats op volgorde van binnenkomst van je betaling via de website en de rest van de gevraagde informatie zoals vermeld op het inschrijfformulier voor de opleiding.

Als wij jouw (deel-)betaling hebben ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging en een factuur toegestuurd.


Het is mogelijk om het bedrag voor de opleiding in termijnen te betalen;
voor elke termijn wordt € 5,00 administratiekosten in rekening gebracht. Maak je gebruik van deze optie dan ben je zelf verantwoordelijk dat de eindbetaling 14 dagen voordat de opleiding begint op ons rekeningnummer is bijgeschreven.

Op alle opleidingen en bijscholingen van Stichting VLOW zijn de Algemene Voorwaarden van Stichting VLOW van toepassing; deze staan vermeld op de website


VLOW® borstweefselbehandelaar - groep 'OSTARA' - Huizen - startdatum vrijdag 8 september 2023

Aanmelding voor de 5-daagse opleiding VLOW® borstweefselbehandelaar, groep 'OSTARA'.

Startdatum: vrijdag 8 september 2023 in Huizen (NH).
De opleiding zelf bedraagt € 995,- / + inschrijfkosten ad € 55,- *) 

Tezamen betaal je dan een bedrag ad € 1050,-

Klik in het menu de juiste optie aan als je in termijnen wilt betalen.
Als je gebruikt maakt van de optie om in termijnen te betalen, dan ben je zelf verantwoordelijk dat de eindbetaling 14 dagen voordat de opleiding begint op ons rekeningnummer is bijgeschreven.
Op de inschrijvingskosten is geen restitutie mogelijk bij eventuele annulering. Indien je je inschrijving wenst te annuleren, lees dan onze annuleringsvoorwaarden op de website.

*) EARLY BIRD korting
Bij je aanmelding en betaling van het volledige bedrag uiterlijk op 30 juni 2023 geldt de EARLY-BIRD korting - in dat geval betaal je geen inschrijfkosten voor de opleiding.

Aanmelding groep 'Gaia' Nijmegen

€ 1.050,00

  • Beschikbaar